Oanvänd gryta från "Små smulor" i Liljeholmen 25:-. Det känns lite otidsenligt att koka kött i olja så möjligen kokar vi buljong i stället och gör sukyaki. Jag ska googla lite.
tack för tipset caravaggio.. för den specialintresserade kan jag nämna att vi skippade fonduen efter mycket prat fram och tillbaka- den såg så ranglig ut och vår 3åring Olle kan välta den.
2.sukiyaki ska man steka först och SEN doppa i buljong... så den står orörd kvar i skåpet och vi åt rätt traditionellt tillagad men god entrecote med röksalt o M försökte göra aioli TRE gånger men den skar sig HELA tiden så vi misstänker att äggen var gamla..
Även om du väljer oljan så tycker jag att du ska lyssna på Sukiyaki av Kyu Sakamoto när du förbereder det hela.
SvaraRaderatack för tipset caravaggio..
SvaraRaderaför den specialintresserade kan jag nämna att vi skippade fonduen efter mycket prat fram och tillbaka- den såg så ranglig ut och vår 3åring Olle kan välta den.
2.sukiyaki ska man steka först och SEN doppa i buljong...
så den står orörd kvar i skåpet och vi åt rätt traditionellt tillagad men god entrecote med röksalt o M försökte göra aioli TRE gånger men den skar sig HELA tiden så vi misstänker att äggen var gamla..