fredag 31 mars 2006

Rys på armen

Läste recensionen av Pauline Wolffs nya bok "Vi är luftens drottning" som Maria Schottenius skrev om i DN i morse
Jag blev helt lycklig av den, fick nästan rys på armen. Hur ofta händer det? DN Kultur? Rys på armen? Första kaptitlet finns att läsa här.

Har inte läst hennes debutbok men träffade henne en gång på ett bröllop där det var cirkusartister med. Hon gick på författarskola i Göteborg då tror jag. Heja heja!


Andra bloggar om: , , ,

4 kommentarer:

  1. WOW! Vilken inledning! Den boken måste jag läsa! Alla ni som läser här, ladda ner första kapitlet och läs, det är vansinnigt bra!

    SvaraRadera
  2. eller hur...det stod i dn i dag att hon har mare kandre som litterär förebild...och det finns ju sämre..
    Hoppas hon får skriva i fred nu...

    SvaraRadera
  3. jag impuslköpte "Vi är luftens drotttning" på hedengrens för 252 kronor men har ännu inte börjat läsa...(orkar inte maila/ringa förlag och snylta till mig boken) Läser om "Xavier" av Mare Kandre först..och blir så full i skratt. Snacka om DJUP DJUP DJUP svart humor. Det är nästan så att jag blir lite illamående- vilket är ett tecken på att jag koncentrerar mig på något som är oerhört bra.

    SvaraRadera
  4. hej jacob!
    måste bekänna: jag har inte läst den ännu, den ligger fortfarande på nattygsbordet och väntar på tiden ska vara den rätta, jag anar att det blir innan midsommar i alla fall.

    SvaraRadera